Hold og undervisning

Skole, institutioner og kommune

Events med fx. Parkour, Calisthenics, Ninja Warrior og Fitness Box.  Styrke og bevægelses undervisning som skaber selvtillid hos den enkelte og sammenhold på tværs af deltagerne. 

Aktiviteterne kan noget særligt, det giver glade børn der bevæger sig, koncentrerer sig,  bliver bedre til målrettet adfærd, organisering og læring, de lærer noget om sig selv og får succes opleverlser.

Kan afholdes stort set overalt, hos os i Farum, eller på jeres skole eller institution.

Kontakt os og fortæl hvad i ønsker, her nogle eksempler:

  • Åben træning, gratis og for alle, afholdes typisk lørdage kl.11 eller 12 og 1 time frem, når vejret er til det, på Furesø Parkour park.  Kig på Facebook, tilmeld nyhedsbrevet og få besked, eller skriv til os så sætter vi dig på mailinglisten.


  • Hver tirsdag kl. 19-20 hele sommeren 2018 står vi for gratis Parkour og funktionel træning for alle aldre. Afholdes ved Furesø Parkour park foran Stavnsholtskolen. I samarbejde med Furesø kommune.
  • Idrætsdag - kan godt afholdes på tværs af flere årgange, og med flere klasser.
  • Åben skole - Parkour, Ninja Warrior, bevægelses undervisning en eller flere dage.  
  • Parkour foredrag - teknik, styrke og bevægelse.
  • Parkour foredrag - skader og forebyggelse.


Movement, mobility, styrke og kontrol

Basic og advanceret bevægelse, det bedste træning for krop og sind,  og som bedst kan overføres til alt hvad du ellers elsker at lave: fx klatring, kampsport, håndbold, badminton, tennis, paddleboard, vandski, mountainbike, skiløb, løb eller simpelthen en funktionel og nemmere dagligdag.

Vi træner movement, mobilitet, kontrol og styrke, det bedste fra parkour, ninja warrior,  forhindringer, OCR, calisthenics, crossfit, yoga og mandlig og kvindelig idrætsgymnastik(OL gymnastik).

Vi har fokus på kroppen, hvordan vi kan bruge den, hvad vi kan lave med den, og hvordan vi kan blive ved med det hver dag resten af livet. Vi lærer at lytte til kroppen, hvad har vi brug for, og hvad virker (hvilket kan være meget forskelligt fra person til person/hold). 

Vi bruger træningsformer, systemer og redskaber som virker til formålet. Vi låser os ikke fast på bestemte øvelser,  vi bliver bedre ved at forlade vores komfortzone, hjernen sættes på prøve,  vi finder hverdagens hacks til træning, styrke og mobilitet, og vi sørger for at være sultne - sågar i bogstavelig forstand da faste kan give mening for nogle. Vi udfordrer hele tiden os alle med progressive overload, variation, nye bevægelser, øvelser, redskaber og skills.

Meget af vores tid har vi hænderne på jorden, vi bruger hele tiden vores kropsvægt, samt nogle redskaber. Dyrebevægelser, animal locomotion, funktionel movement, kontroleret mobilitet, gymnastiske ringe, parallettes, kettlebells, vægtstænger, klatrebaner, ninja warrior, forhindringer og ribber.. alt det sjove som vi kan komme i nærheden af :-)

Fokus er en krop som virker som en krop skal, dvs. sunde led, kontrol og styrke i hele bevægelsesområdet, core, posture/holdning, hofte, lænd, ryg, åndedræt, balance, rygsøjle, deep squat, downward dog, high plank, push-ups, crab, monkey, bear, crow, dolphin, krokodille, elefant, kat, frø, hovedstand, håndstand, l-sit, og kombinationer heraf. 

Det er fra led som fungerer, til åndedræt, til bevægelse og så til belastning.. bliv stærk og lær nogle cool skills! 

Vi har fokus på hvordan øvelser udføres, hvor nemt det føles, kan vi have dyb god vejrtrækning undervejs, er det flot og ubesværet, er vi sikre og har vi kontrol?

Du kommer til at opbygge kontrol, mobilitet og styrke til floating balancer, noget som oftest ses i yoga, idrætsgymnastik og calisthenics.. og der er noget for enhvert niveau!

Vores træning er for alle! Det handler om at være til stede, der hvor man er, og mærke efter og sende fokus hvor der er brug for det.

Forebyggelse, genoptræning, smerter

Først og fremmest forebyggelse, gennem livsstil og bevægelse. I stedet for kun at se på symptomer så udnytter vi at når kroppen passes, så er det en fantastisk mekanisme som kan hele sig selv.  Fokus på hvor kroppen desværre også er god til det modsatte - når noget ikke bruges, dvs bevægelsesområder lukker ned, celler fornys ikke, led kan ikke bevæges.. Use it or Loose it.. meget simpelt faktisk!

Movement og parkour bevægelse er ikke et vidundermiddel der kan kurere alt, men det er medvirkende faktor for at hele krop og sind. Det duer dog ikke hvis man ikke sover ordentligt, hvis man fx stresser eller er utilfreds på sit arbejde, spiser for usundt, fx. har forkerte briller, drikker kaffe hele dagen, eller sidder for meget i en bil eller en stol.

Vi hjælper dig med at blive den bedste dig, hver eneste dag, og resten af livet!


Personlig undervisning

Hvis du vil have undervisning alene, sammen med et par venner, eller en gruppe, fx. mødregruppe.

Du/I bestemmer selv hvem i vil have som personlig træner, og vi kommer gerne ud til jeres lokal område - skriv eller ring til os og hør nærmere.

Fitness box for kvinder

Prøv kræfter med fitness boksning, et hold kun for kvinder både deltagere og instruktører.


Vi træner fx 2 og 2 på sandsæk, kickbox puder, plethandsker, samt massere af fælles movement, core, håndled og skuldre!

Vi har naturligvis sandsæk og sparrings handsker, plethandsker samt kickbox puder, men du er velkommen til at medbringe selv.


Firma og Fitness centre

Vi underviser hos jer, i jeres firma eller centers lokation.

Undervisning kan tilpasses til specifikke ønsker fra jeres medlemmer/medarbejdere.

Vi medbringer udstyr og redskaber i det omfang det er nødvendigt.


Få gode vaner på arbejdspladsen, gennem en serie af timer med styrke og bevægelsestræning som i kan bruge i hverdagen.


Vejledning af lokale medarbejdere sikrer i kan fortsætte hold efter forløbet. 

Hold undervisning

Vær med på et af vores events eller hold - kontakt os du er i tvivl om hvad der er det rigtige for dig.

  • Parkour, movement, calisthenics, fitness, OCR, box, crossfit- og yoga-style
  • Styrke, mobilitet, bevægelse og fysisk træning
  • Skills, teknik, kontrol og smidighed
  • Mental styrke og energi

Der gives 20% rabat på dyreste hold ved tilmelding på flere. Gælder også indenfor hele husstanden, dvs. søskende og forældre.

Img_6043
Kontakt os

Forslag, spørgsmål eller andet spændende - vi vil meget gerne høre fra jer - skriv eller ring til os :)