Instruktører

Jesper Raaberg

Jeg er blandt meget andet tidligere idrætsgymnast, MTB rytter og trailløber. Har prøvet stort set alle tænkelige sportsgrene, elsker at bevæge mig, blive stærkere, lære nyt og have det sjovt samtidig.

Da jeg i 2007 fik børn og begyndte at lege og bevæge mig på græs, i træer, på gulv, legepladser og hvor vi ellers var, opdagede jeg at jeg ikke var så stærk og funktionel som jeg gik og troede. Jeg kunne godt nok løbe og cykle, men savnede min tidligere styrke og mobilitet fra idrætsgymnastikken.

Siden har jeg beskæftiget sig med bevægelse, styrke og skills som er sjovt, gør folk stærkere og i stand til at at lave det som virkelig betyder noget for dem, også resten af livet.

Frameworket er baseret på naturlig bevægelse, styrke og kontrol, hvor der tages højde for at vi alle har forskellige baggrunde og lever forskellige hverdage. Inspireret af Parkour, Calisthenics, Yoga, CrossFit, Kettlebells, Parallettes, Ringe og udendørs naturlig bevægelse og styrke. 

Få tips til træning, kost, bevægelse, fitness og livsstil - følg mig på https://www.instagram.com/jesp...

Jeg er gift og far til fire, med fokus på det som betyder noget kost, søvn, bevægelse, styrke, skills, leg og læring.  Min ambition er at hjælpe både børn og voksne så de bliver dygtigere, stærkere og i stand til at lave alt det de holder af.

Hold: Parkour, Calisthenics og Ninja Warrior.

Nicholas Trier Lind

Nicholas er uddannet idrætslærer og underviser til daglig på Lyngholmskolen Farum.

Hold: Parkour, Calisthenics og Ninja Warrior.

Maria Rosing-Schow

Hold: Fitness Kvindebox